(+34) 877 66 14 38 | (+34) 655 60 30 21

config
Una experiència que et permetrà fer un viatge en el temps, passeja pel Parc Ecohistòric del Pont del Diable de Tarragona i descobreix els seus racons més emblemàtics tot combinant patrimoni, cultura i natura.

Viu Patrimoni.

El tomb et portarà fins a l’època romana, a la construcció i la utilització de l’Aqüeducte de les Ferreres i de les pedreres romanes. El recorregut et permetrà apreciar la majestuositat i la bellesa d'un monument de més de 2.000 anys, considerat un element arquitectònic imprescindible per la vida a la ciutat de Tarragona i que està considerat patrimoni de la humanitat. L'aqüeducte com a camí de l’aigua, camí de la vida, la connexió entre el passat i el present.

Viu Jardí Romàntic.

T'aproximaràs al romanticisme passejant entre la vegetació dels jardins romàntics construïts pels germans Puig i Valls. Descobriràs camins recargolats, plantacions de xiprers amb forma d’animal, racons secrets amb elements històrics...

Viu Natura.

El Parc Ecohistòric acull un entorn representatiu dels sistemes naturals mediterranis dominats per les pinedes amb una immensa varietat de fauna (com rapinyaires i molts altres tipus d’ocells) i vegetació adaptada a les condicions del clima càlid del sud de Catalunya. Aquests entorn natural suposa un element clau en el context del Terme Municipal de Tarragona funcionant com a porta d’entrada de l’Anella Verda i hoste d’un monument inclòs a la llistat de Patrimoni de la Humanitat.

  • Durada: 1,5 hores
  • Calendari: Tots els dies laborables de l’any de dilluns a divendres no festius (consultar horaris per caps de setmana i festius)
  • Horaris: Preferentment a les 10h i a les 12h, però es pot concretar en qualsevol horari. Consulteu disponibilitat.
  • Preus: Adults: 5 €; Nens: gratuït fins a 14 anys. (A partir de 14 anys es compta com un adult). Consulteu preus especials per grups

Reserves:

Feu clic aquí per fer la teva reserva