(+34) 877 66 14 38 | (+34) 655 60 30 21

config

Nits de Lluna Plena és una visita guiada nocturna pel Parc Ecohistòric del Pont del Diable que es realitza mensualment aprofitant la fase lunar de lluna plena i que permet fer una descoberta del Parc (la seva zona forestal, els jardins romàntics dels Puig i Valls i el propi monument de l'Aqüeducte de les Ferres) aprofitant la incerta llum de la lluna plena. Aquesta llum espectral i la major tranquil·litat del Parc (sense més gent passejant, i un soroll molt menor de l'autopista) permet trobar nous matisos a l'entorn natural del Pont del Diable, i entendre molt millor la màgia de l'indret.

Un dels al·licients de l’activitat passa per la identificació (pels sorolls i pels cants) d’alguns dels animals nocturns presents al Parc Ecohistòric, com per exemple, el xot o d’enganyapastors. També es poden visualitzar altres aus nocturnes com l’òliba i el siboc. L’explicació de les curiositats dels efectes de la lluna sobre la Terra es barregen amb la llegenda del Pont del Diable, que encara li dóna més sentit a la nit, i permet apropar els visitants als elements llegendaris del Parc i del monument Patrimoni de la Unesco (l’aqüeducte de les Ferreres).

Actualment s’ofereix una visita guiada que permet fer la descoberta del Parc a través de la natura, els jardins romàntics i tot el que envolta l’aqüeducte de les Ferreres i que, prèvia sol·licitud, també està disponible adaptada per a nens.  

Informeu-vos al 977 26 10 87 o 655 60 30 21 o a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

El preu de l'activitat és de 10 € pels adults i els nens 5€

No cal que porteu res, només calçat còmode i si voleu alguna llanterna si us ve de gust.