(+34) 877 66 14 38 | (+34) 655 60 30 21

config

Educació infantil

  

SORTIDA DE MIG DIA

On els infants, a partir d’un conte, descobriran els sorprenents jardins romàntics, la vegetació mediterrània i l’aqüeducte de les Ferreres. L’aprenentatge, a partir d’explicacions, jocs i dinàmiques una activitat molt complerta i participativa. A més a més descobriran la llegenda del Pont del Diable.

SORTIDA DE DIA SENCER

On els infants, a partir d’un conte, descobriran els  sorprenents jardins romàntics, la vegetació mediterrània i l’aqüeducte de les Ferreres. L’aprenentatge, a partir d’explicacions, jocs i dinàmiques una activitat molt complerta i participativa. A més a més descobriran la llegenda del Pont del Diable. 

Hi ha la possibilitat que el centre esculli fer un taller o dinàmica al llarg del matí, a triar segons la temàtica que es vulgui treballar (medi natural, jardins romàntics, aqüeducte de les Ferreres i aigua).

El taller de la tarda podrà ser o bé més tranquil i manipulatiu o bé més actiu a través de diferents dinàmiques i jocs pel Parc.

Per a més informació ens podeu localitzar al telèfon 877 66 14 38 i a l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.