(+34) 977 26 10 87 | (+34) 655 60 30 21

config

El Parc Ecohistòric del Pont del Diable se suma a la celebració del Sant Jordi al juliol amb una tarda dedicada al llibre de temàtica patrimonial (tant cultural com natural), organitzada per Limonium. El dissabte 25 de juliol, al llarg de la tarda i vespre, el parc acollirà la presentació de quatre llibres, inclós “Mar d’estiu”, de l’escriptor gironí Rafel Nadal –presentació a càrrec de la també escriptora Coia Valls-, així tres propostes editorials de proximitat, dues d'elles orientades al públic infantil i familiar. Igualment, a aprtir de les 17:30 hi haurà un espai per a la venda de llibres, amb la participació de les editorials Cossetània, Ganzell, Piscina un petit oceà i el Servei de Publicacions de la URV.

A més, oferim una activitat relacionada amb Sant Jordi per a canalla a partir de quatre anys anomenada "Dracs i dragons: mites i realitats". Es tracta d'un taller de 45 minuts de durada del que s'ofereixen dues sessions, a les 19:00 i les 20:00, amb places limitades. L'activitat és gratuïta però cal inscriure's prèviament en aquest correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

PRESENTACIONS DE LLIBRES (a la terrassa de la Casa del Guarda):

- 18:00 “Mar d’estiu”, de Rafael Nadal (Grup Enciclopèdia Catalana)

https://grupenciclopedia.cat/landings/univers-rafelnadal-mardestiu/

El nou llibre del periodista i escriptor gironí, un dels autors més venuts per Sant Jordi del 2019. Una aproximació sentimental al Mediterrani, als petits plaers de la vida, i una invitació a observar i descobrir les històries dels llocs i de les persones que l’habiten.

Amb la presència de l’autor. Presentació a càrrec de l’escriptora Coia Valls.

 

- 19:00 “Guia d’ocells per a nois i noies”, de Màrius Domingo i Coia Dols (Cossetània)

https://www.cossetania.com/guia-daoocells-per-a-nois-i-noies-1675

Aquesta guia vol ser la millor eina per endinsar-se en el món de l’ornitologia, de forma entenedora i amable, sense que sembli que és un tema complicat i difícil. Seguint l’esperit de les altres guies de camp per a nois i noies, presenta amb una classificació senzilla i de fàcil accés la majoria de les espècies que es troben al país, prioritzant les més freqüents i donant indicacions sobre quines es poden confondre i com podem evitar-ne la confusió.

Amb la presència dels autors. Presentació a càrrec de Pep Aguadé, fotògraf de natura.

 

- 19:40 “El llibre d’EscolAQUA o la història d’un pingüí que va arribar en ala delta per saber com usem l’aigua”, de Joana Paraigües i Armand (Piscina, un petit oceà i EMATSA)

https://piscinaunpetitocea.com/producte/llibre-descolaqua-historia-dun-pingui-que-arribar-ala-delta-usem-laigua/

Un llibre fresc que promou hàbits sostenibles entorn el consum de l’aigua i on, de la mà d’un pingüí i el secretari d’una escriptora, descobrirem tot allò que els alumnes d’EscolAQUA fan pel nostre entorn. Recomanat a escolars de cicle mitjà i superior, famílies i lectura compartida.

Presentació a càrrec de Joan Rioné, editor.

 

- 20:20 “Límits”, del col·lectiu de fotografia KM0 (Estudio Perdomo)

https://estudioperdomo.com/limits

El llibre neix arran del projecte del mateix nom, en el que hi han participat 24 fotògrafs de Tarragona i el seu entorn, amb la voluntat de documentar el confinament. El resultat ha estat un llibre solidari en favor de la Marató de TV3, que aquest any estarà dedicada a la lluita contra la Covid-19.

Amb la presència de Ramon Cornadó i Verònica Moragas, membres del col·lectiu KM0.