(+34) 977 26 10 87 | (+34) 655 60 30 21

config

El parc ecohistòric del Pont del Diable celebra aquest cap de setmana el Dia Mundial del Medi Ambient (5 de juny) organitzant les nits de divendres i dissabte una visita guiada nocturna a l’espai, incloent-hi sopar i tast de vins a la Casa del Guarda. Les Nits de Lluna Plena són una oportunitat per descobrir de forma diferent, aprofitant la incerta llum de la lluna, el parc: l’aqüeducte de les Ferreres, els jardins romàntics dels Puig i Valls i l’espai natural de bosc mediterrani que els envolta, que té una vida pròpia a la nit.

Un dels al·licients de l’activitat passa per la identificació (pels sorolls i pels cants) d’alguns dels animals nocturns presents al Parc Ecohistòric, com per exemple, el xot o d’enganyapastors. També es poden visualitzar altres aus nocturnes com l’òliba i el siboc. L’explicació de les curiositats dels efectes de la lluna sobre la Terra es barregen amb la llegenda del Pont del Diable, que encara li dóna més sentit a la nit, i permet apropar els visitants als elements llegendaris del Parc i del monument Patrimoni de la Unesco.

La visita anirà precedida d’un sopar-aperitiu a la Casa del Guarda i finalitzarà amb un tast de vins de La Conreria d’Scala Dei (Les Brugueres i Nona i most de raïm blanc i negre pels nens) en el mateix espai. La convocatòria és a les 21:00 i el preu és de 30 euros per persona. Cal fer la reserva al 675 85 37 22.

També es pot fer la visita guiada sense sopar. En aquest cas la convocatòria seria a les 22:00.

 

RECORDATORI:

Dies: 5 i 6 de juny

Hora: 21:00 (sopar) / 22:00 (visita)

Preu:

- Activitat complerta (sopar, visita i tast): 30 euros per persona

- Visita i tast de vins: 15 euros per persona

- Només visita guiada: 10 euros per persona (5 euros els menors)

Reserves: 675 85 37 22.