(+34) 977 26 10 87 | (+34) 655 60 30 21

config

El Parc Ecohistòric del Pont del Diable triat com a marc de treball per la realització d’un dels tallers del treball de camp de l’assignatura “Projectes en paisatges culturals” de l’ETSAV

 Limonium i MedForLife Communication van participar el passat mes de gener en l’organització i en la realització de les diferents activitats programades del taller “Ager Tarraconensis”que es farà a Tarragona. Aquest taller forma part l’assignatura intensiva de Projectes en paisatges culturals  impartida pel DUOT (Departament d'Urbanisme i Ordenació del Territori) a l'ETSAV (Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès) de la Universitat Politècnica de Catalunya amb el Sr.Carles Llop com a professor responsable.

Un dels escenaris escollits per estudiar l’Ager Tarraconensis i la transformació del Paisatge agrari a l’entorn de Tarragona en aquest taller va ser el Parc Ecohistòric del Pont del Diable. Els estudiants van realitzar una excursió a peu des de Puigdelfí (resseguint el traçat de l’aigua que alimentava l’aqüeducte de les Ferreres acompanyats per Eduardo Soler i Sebastiano Alba) fins a trobar el momument patrimoni de la UNESCO. A l’arribada al Parc Ecohistòric es va realitzar dinar-tertúlia i una visita que va comptar amb la presència, per part de l’Ajuntament de Tarragona de Joan Menchón (arqueòleg) i de Teresa Carrera (la Coordinadora de Medi Ambient).

A destacar la participació del professor Jordi Blai de la del Departament de Geografia de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona durant la visita a la vila romana de Centelles del matí del dia 22. 

Notícia a l'ajuntament de Tarragona

http://paisajesculturales.50webs.com/2015ager/20150119_Noticia%20Aj%20Tarragona.pdf